torstai 7. joulukuuta 2017

Tuhkapilvi matkan tiellä

Kuva täältä

Viimeiset pari viikkoa olen jännittänyt kotosalla, sillä varasin pari kuukautta sitten siskoni kanssa lentoliput kolmen viikon reissulle Balille. Lähtö olisi joulukuun lopussa, mutta Agung-tulivuori Balilla päätti heittäytyä hankalaksi ja on puhkunut sisuksistaan tuhkapilviä, jotka ovat sekoittaneet lentoliikenteen saarella ihan totaalisesti.

Balin lentokenttä on ollut nyt välillä auki, välillä suljettu, joten saapa nähdä, mikä on tilanne kolmen viikon päästä. Tulivuori ei vaikuta niihin alueisiin, jonne olemme matkustamassa, mutta reissun päälle on vähän paha lähteä jos koneet eivät lennä :D Ja tietysti jos Balille asti pääsee, niin saa jännittää pääseekö sieltä pois. Jos tulivuori päättää purkautua tai pölläyttää lisää tuhkaa lähtöpäivinä, voi olla, että saarelle joutuu jumiin useaksi päiväksi. Onneksi omat aikataulut ovat joustavat, ja mahdollinen parin päivän viivästys ei vaikuta mihinkään.

Tällä hetkellä lentokenttä on ilmeisesti auki, ja toivottavasti myös pysyy auki. Silti, kesken kiireisen opiskelun ei ole ollut herkkua googlailla mahdollisia uusia reissukohteita, jos käy niinkin ikävästi, että Balin reissu täytyy lykätä toiseen ajankohtaan.

Pidetään peukut pystyssä, että kolmen viikon päästä istun rauhallisesti lentokoneessa matkalla aurinkoisempiin maisemiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti