maanantai 1. tammikuuta 2018

Hyvää uutta vuotta 2018!Vuosi 2018 toivotettiin tervetulleeksi viime yönä. Yleensä juhlin vuoden vaihtumista sormet kohmeessa ja huopikkaat jalassa, mutta tällä kertaa paljaiden jalkojen alla oli vain lämmintä hiekkaa ja suolavettä.

Vietin uutta vuotta siskoni kanssa Balilla Canggussa. Rakettien pauke kuului jo aamupalapöydässä, vaikka yhtäkään ilotulitteita en päivänvalossa nähnyt. Auringonlaskun aikaan suuntasimme lähimmälle rannalle Batu Bolong Beachille. Rannan ympärillä baarit olivat tupaten täynnä, ja juhlakansaa oli 62-vuotiaasta bilemummosta vitivalkoisiin turisteihin (joihin lukeuduin itsekin). Kun pieneen pöytäämme oli ahtautunut toista kymmentä ihmistä, oli aika toivottaa uusille tuttavuuksille hyvää ensi vuotta ja siirtyä väljemmälle rantahiekalle.

Koko kilometrien mittainen rantaviiva hehkui ilotulitteiden loisteessa samalla kun aallot kuljettivat lämmintä merivettä varpaille. Musiikki raikasi, ja sädetikkuja sytytettiin samalla kun rannalle virtasi yhä enemmän ihmisiä. Kun vuoden 2017 viimeiset minuutit olivat käsillä, räjähti koko taivas täyteen valoa ja pauketta. Uusi vuosi otettiin vastaan tanssien jalat hiekassa ja tukka sekaisin. Voiko tälle vuodelle parempaa aloitusta edes toivoa?

Hyvää uutta vuotta 2018!


8 kommenttia:

 1. sun uusivuosi kuulosti kyl tosi kivalta :)! ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Eeikä miten ihana tapa aloittaa uusi vuosi! <3 Mä tiedätkö aloin juuri viime vuonna haaveilemaan ensimmäistä kertaa, että viettäisi uudenvuoden jossakin lämpimässä :D Olis kyllä siistiä! Hyvää uutta vuotte sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää uutta vuotta! Ja uusi vuosi lämpimässä tuntui edelleen uudelta vuodelta rakettien paukkeessa vaikka perinteinen pakkanen puuttuikin, suosittelen siis :D

   Poista
 3. Ah ihanan kuulosta! Pakko päästä ensvuodenvaihteeksi jonnekki lämpimään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai miten ois sinne Amerikkaan ku täytät sopivasti vuosiaki?

   Poista
 4. Uijjui, hyvä aloitus vuodelle! Ihania kuvia <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos, oli kyllä aivan ihanaa!

  VastaaPoista