torstai 25. tammikuuta 2018

Seuraava kohde: Gdansk

Kuva täältä

Balilta on kotiuduttu erinäisten välilaskusotkujen jälkeen, mutta seuraavan reissun lentoliput kuumottelee jo taskussa (lue: sähköpostien syöverissä). Kirjoittelen kyllä vielä lisää juttua Balista, mutta ensin kerron seuraavasta reissusta, joka on jo kolmen viikon kuluttua!

Tällä lukukaudella käyn yliopistolla vain kerran tai kahdesti viikossa, joten kun bongasin reilulla kolmellakympillä menopaluulennot Turusta Gdanskiin, päätettiin parhaan ystäväni kanssa varata viiden päivän lomareissu Puolan rannikkokaupunkiin. Tarkoitus on ottaa rennosti ja lähinnä tutustua kaupunkiin sekä syödä hyvin, vaikka tuskin maltan lukukaudenkaan keskellä vain homehtua hotellissa :D

Gdansk on meille molemmille uusi kohde, vaikka syksyllä kävin kyllä muuten Puolassa. Nyt kaikki vinkit ovatkin tervetulleita. Mitä nähdä ja tehdä helmikuisessa Gdanskissa? Ja mikä tärkeintä: mistä saa parhaat ruuat?

Gdanskin jälkeen hyppään melkein heti uudestaan koneeseen, kun tehdään ainejärjestömme järjestää hiihtolomien aikaan muutaman päivän visiitin Berliiniin. Nyt onkin siis nopeaan tahtiin tulossa kaksi kaupunkireissua, täytyy pitää matkalaukut valmiina!

2 kommenttia:

  1. Oii miten kiva kohde! :) Mä oon nähnyt usein tuonne edullisia reissuja ja joskus pitäisi itsekkin mennä. Me lähdetään itseasiassa Krakovaan huomenna, joten siellä pääsee vähän tutustumaan Puolaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukavaa reissua, Puola on kyllä ihana :)

      Poista