perjantai 12. tammikuuta 2018

Terveisiä Ubudin apinametsästäVaikka mun arki ei ala vielä seitsemään päivään, on tässä viikonlopun kunniaksi läjäpäin kuvia, jotka nappasin Ubudin apinametsästä. Apinametsä (Sacred Monkey Forest Sanctuary) on Ubudin eteläpäässä oleva alue, jossa apinat elävät vapaasti vanhojen hindutemppelien ympärillä olevalla luonnonsuojelualueella. Alue itsessään on jo todella hieno, ja pääsymaksu oli aikuiselta 50 000 rupiaa, eli noin 3 euroa.

Alueella elävät yli 600 makakia ovat ovelia pikkukavereita, ja heti nähdessään jotain näpistämisen arvoista ne kävivät kiinni. Alueelta pystyi ostamaan banaaneja, joita sai syöttää makakeille, ja suurimman temppelin ympäristö olikin täynnä banaaninkuoria ja hieman pullukoita apinoita.

Saana osti muutaman pikkubanaanin, ja yksi apina hoksasi heti, että tuosta laukusta löytyy välipalaa :D Halusin itsekin antaa söpöimmälle apinalle banaanin, vaan heti kun sain banaanin käteeni yksi ryökäle kiipesi olkapäätäni pitkin, nappasi banaanin kädestä ja istahti siihen syömään herkkuaan.

Nauttikaa siis näistä veijareista, ja hyvää alkavaa viikonloppua! :)

Tämä pikkuinen odotti kiltisti, että banaania tarjotaan ensin. Tämä oli astetta ahneempi kaveri: anastettu banaani melkein kokonaisena suussa.


Janoinen kaveri


Tämä kaveri jotenkin vaistosi, että laukusta löytyy banaani...

... ja mussutti ansaitsemansa herkun tyytyväisenä


"Ei saa mennä!" Saana nappasi tämän kuvan makakista, joka ojensi pienempäänsä :D

4 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! :D Etenki tuo missä oot tuon apinan kanssa, ihana kuva :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D Näitä kuvia katellessa piristyy itselläkin päivä

      Poista