maanantai 13. maaliskuuta 2017

Mitä tehdä kun kaikki menee pieleen?


Meidän Berliinin reissu ei oikein ota onnistuakseen - tai edes alkaakseen. Ensimmäinen vastoinkäyminen sattui lauantai-iltana (48 h ennen lentoa) toisen kaverini ilmoittaessa, että hän oli unohtanut uusia passinsa. Asia kuitenkin selvisi, ja näköjään kahden tunnin varoitusajalla on mahdollista saada väliaikainen passi Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Kuitenkin vain 24 tuntia ennen lähtöä sähköpostiin ilmeistyi se viesti, jota jokainen matkallelähtevä pelkää: lentomme on peruttu Air Berlinin lakon vuoksi. Eteen tuli nopea päätös lähteäkö Oulusta Helsinkiin selvittämään asiaa vai jäädä kotiin. Puhelinlinjat olivat luonnollisesti tukossa. Ikuinen optimisti ei luovuta, ja käänsimme auton nokan etelään.

Maanantai-aamuna lentokentällä marssimme Air Berlinin tiskille ja saimme kuin saimmekin uuden lennon seuraavalle aamulle ja majoituksen yöksi lentokenttähotelliin. Iloa asioiden selviämisestä ei kuitenkaan kestänyt kuin kolme tuntia, ennen kuin saapui uusi ilmoitus perutusta lennosta lakon jatkumisen vuoksi.

Tällä hetkellä istun Helsinki-Vantaan lentokentällä odottamassa tietoja lennon uudelleen järjestämisestä - taas. Pakko kuitenkin sanoa, että kaikki saamamme palvelu on ollut todella ystävällistä ja tehokasta. Kaikkeen ei voi varautua, ja näissä tilanteissa ei voi kuin odottaa ja pitää sormia ristissä.

-------------------------------------------------------------

Our flight to Berlin got cancelled - twice. Now I'm waiting at the airport to find out what happens next. Fingers crossed!

2 kommenttia:

  1. Oho auts! Mut onneksi lopulta pääsitte Berliiniin! Se on ihana kaupunki <3
    http://lottamilja.blogspot.fi/ 

    VastaaPoista